Az oldalon található képek illusztrációk!

IFEX_porral olto IFEX_szendioxid_olto_ s2_s5 IHR-50.3_kek
captcha

Tisztelt Partnerünk!

 

Tekintettel a kialakult helyzetre, Cégünk folyamatosan követi a hivatalos szervek útmutatásait és azon dolgozunk, hogy a higiéniai szabályokat betartva szolgáltatásainkat a lehető legkisebb fennakadásokkal folyamatosan biztosítani tudjuk.

A COVID-19 koronavírus világjárvány és a kormány által végrehajtott rendeletek, korlátozások kapcsán szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az IFEX Tűzvédelmi Kft. működése jelenleg zavartalan.

Cégünk munkatársai mobil telefonon és e-mailben továbbra is teljes mértékben az Önök rendelkezésére áll.

Munkáltatóként felelősséget vállalunk alkalmazottaink iránt, de Önök, mint ügyfelek és partnerek iránt is.

Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásunkat továbbra is magas színvonalon biztosítsuk, minden lehetséges óvintézkedés betartása mellett.

Munkatársainkat - feladatkörtől függően - megfelelő védőfelszereléssel (arcmaszk, gumikesztyű, fertőtlenítőgél, fertőtlenítő kendő, stb.) láttuk el.

Külföldi partnereink fogadását felfüggesztettük, belföldi partnereink látogatására csak rendkívül indokolt esetben kerülhet és szigorú feltételek mellett kerülhet sor.

A takarítási és fertőtlenítési rendszabályainkat folyamatosan az aktuális helyzethez igazítjuk. Az üzemi és irodai területeinket valamint a céges és magán gépjárműveinket is egyaránt rendszeresen fertőtlenítjük.

Az IFEX Tűzvédelmi Kft. munkatársai a megelőzés érdekében kerülik a kézfogást, a vírus terjedésének megelőzése érdekében.

További jó egészséget kívánunk minden Partnerünknek!

 

Az IFEX Tűzvédelmi Kft. vezetősége

 

Tanúsítványaink

Termékeink képekben